Ingatlanbefektetési tanácsadás

befektetesitanacsadas

Ingatlanbefektetők, -eladók és -vevők számára koordinált és professzionális ingatlan befektetési tanácsadó szolgáltatást nyújtunk. Piaci pozíciónk és kapcsolataink lehetővé teszik az ügyfelek széles körének elérését a lakó- és kereskedelemi ingatlanok minden szektorában, különös tekintettel Budapest II, XI. és XII. kerületében. Tanácsadónk az ügyfelek érdekeit szem előtt tartva a legelőnyösebb pozíció elérésére törekszik, legyen az az ingatlan értékének maximalizálása, a vásárlási feltételek kialakítása, a finanszírozási lehetőségek felkutatása vagy befektetési tanácsok szolgáltatása.

Naprakész piaci információkkal, valamint a lokációs tulajdonságok teljes körű ismeretével rendelkezünk, melynek köszönhetően állandó, magas színvonalú befektetési tanácsadást nyújtunk az Ingatlanclub ügyfeleinek.

Ingatlan befektetésekkel kapcsolatos elérhető szolgáltatásunk a vevő-, és eladóképviselet mellett a piackutatás, a kockázatelemzés és a befektetési analízis készítése. Javaslatot teszünk továbbá az értékesítésre, hasznosításra, és igény szerint a viszontbérlési struktúrára vonatkozóan is.