Lakberendezés

lakberendezes1lakberendezes2

Az Ingatlanclub, ügyfelei meglévő, elavult ingatlanját igény esetén áttervezi, a mai trend és a használati funkciók személyre szabott figyelembevételével, eladásra kínált ingatlan esetén belső tereit optimalizálja a piaci igényeknek megfelelően.

Célunk, hogy minőségi térélményt teremtsünk, az architektúra és a hangulatok harmóniáját létrehozzuk. Fontos érték számunkra, hogy megrendelőink minőségi környezetben élhessenek, dolgozhassanak. Az életstílusnak, a hangulatoknak, a praktikumnak megfelelő, ügyfeleink elképzeléseit maximálisan kielégítő lakásbelsőinket minden esetben ötvözzük a legkorszerűbb technikai megoldásokkal.

Vállaljuk ingatlanok teljes lakberendezését – legyen az lakás, ház vagy akár iroda- a látványtervek elkészítésétől, a kivitelezésen keresztül, a bútorválasztáson át egészen a kiegészítő dekorációk elhelyezéséig. A tervezés és kivitelezés folyamán szakembereink a megrendelői lakberendezési elképzelésekhez igazodva végzik munkájukat, folyamatos kapcsolatot tartva ügyfeleinkkel.