Műszaki állapotfelmérés, állapotminősítés

allapotfelmeres

Az Ingatlanclub kizárólag nagy tapasztalatú és a saját szakterületükön kiváló referenciákkal rendelkező – építész és egyéb szaktervezői, szakértői, beruházás-szervezői és műszaki ellenőri szakterületeken tevékenykedő – partnerekkel dolgozik együtt. Minden adásvétel előtt javasoljuk az eladásra kínált vagy a megvenni kívánt ingatlanok műszaki állapotfelmérését, állapotminősítését, akár lakó-, vagy üzleti ingatlanokról van is szó.

Az értékmeghatározás helyszíni bejárás keretében az eladásra kínált ingatlan területén történik, ahol munkatársunk rögzíti az ingatlan adatait, megtekinti esztétikai, valamint megvizsgálja műszaki állapotát. A műszaki állapotfelmérést tapasztalt ingatlanszakértő végzi, aki képes felfedezni a rejtett hibákat, az esetlegesen a sikeres adásvételt nehezítő műszaki kifogásokat.

A műszaki állapotfelmérés, állapotminősítés igénybe vételével nagyban növelhető az ingatlan mihamarabbi eladásának esélye, valamint az eladói szubjektivitás is minimálisra csökkenthető az ár meghatározásakor.